Helt ny MacBook Pro M4 udkommer inden 2025: Her er alle nyhederne indtil videre

Christian Pedersen

1 dag siden

|

18/09/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Her er alle specifikationer og nyheder omkring den helt nye MacBook Pro M4.

Mest læste i dag

Apples MacBook Pro med M4-chip er allerede et af de mest omtalte produkter, selvom den endnu ikke er blevet officielt lanceret.

Rygterne tyder på, at den nye model kan være på markedet allerede i slutningen af 2024 eller begyndelsen af 2025, hvilket følger Apples hyppigere opdateringscyklus.

Forventet lancering og design

Ifølge rapporter fra Bloomberg vil Apple muligvis lancere den nye MacBook Pro med M4-chip i slutningen af 2024.

Selvom en præcis dato endnu ikke er bekræftet, er der spekulationer om, at Apple kan vælge at udsætte lanceringen af M4 Pro/Max-modellerne til begyndelsen af 2025.

Det vil give dem mulighed for at fokusere på standardudgaven først og derefter give de avancerede modeller deres egen plads i rampelyset.

Med hensyn til design forventes ingen væsentlige ændringer i forhold til den nuværende generation.

Apple ser ud til at fokusere på at forbedre ydeevnen gennem chipopgraderinger frem for at ændre det velkendte design.

Dog kan der være ændringer i farveudvalget, ligesom det skete med M3, hvor "Space Black" blev introduceret. Det skriver Macworld.

Forbedret ydeevne og AI-funktioner

En af de mest spændende aspekter ved M4-chippen er dens forbedrede AI-kapaciteter.

Apple ønsker at gøre et større indtog på AI-markedet, og M4 forventes at inkludere flere forbedringer inden for maskinlæring og databehandling.

Dette kan også føre til forbedringer i RAM-konfigurationer, selvom det endnu ikke er bekræftet, om MacBook Pro vil se en betydelig forøgelse i hukommelse.

Batterilevetid og display

M4-chippen kan enten forbedre batterilevetiden eller være mere krævende, afhængigt af de teknologier, der bliver integreret.

Displayet forventes at forblive uændret, med de samme 14- og 16-tommers størrelser og en lysstyrke på 600 nits, ligesom i M3-modellerne.

Alt i alt tyder det på, at MacBook Pro med M4 vil byde på flere subtile forbedringer snarere end en fuldstændig revolution, men med en stærkere chip, bedre AI-integration og måske nye farver.