Gratis funktion i Gmail beskytter mod svindel: Kan aktiveres på mindre end 1 minut

Nicolai Busekist

1 dag siden

|

16/10/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Google styrker og forbedrer både din og andre brugeres sikkerhed med denne funktion. Derudover beskytter den også brugerne mod potentielt farlige links, hvorfor den er værd at aktivere.

Mest læste i dag

Google har en gratis funktion til at beskytte brugere mod phishing, der er en ondsindet metode anvendt af cyberkriminelle, hvor personer forsøges snydt til at afgive deres data. Desværre bliver dette stadig mere almindeligt i hele verden.

Selskabet fra Mountain View har lanceret en kampagne for at informere deres mange brugere om, at denne funktion allerede er tilgængelig. På den måde kan alle aktivere et ekstra beskyttelseslag, der giver en 'yderligere beskyttelse mod phishing'.

Med denne beskyttelse ønsker Google at opfylde mål som at styrke og forbedre sikkerheden på deres platform, der er en af de mest anvendte i hele verden. Derfor vil de først udføre en analyse i realtid af sikkerheden for at blokere ethvert websted, download eller udvidelse, der kan være farlig.

Derudover optimeres det at opdage phishing-forsøg og andre programmer, der anses for at være skadelige. Denne beskyttelse omfatter også beskyttelse mod potentielt farlige links.

Sådan aktiverer du Googles ekstra beskyttelse mod phishing

For at aktivere beskyttelsen skal du klikke på følgende link og få adgang til siden, hvor du kan aktivere muligheden 'Sikker browsing med forbedret beskyttelse'. Hvis du allerede har denne funktion aktiv, behøver du ikke gøre noget.

Hvis du bruger Google Chrome-browseren, kan du ifølge mediet 20minutos kopiere følgende kommando ind i adressefeltet: *chrome://settings/security*. Herefter skal du vælge muligheden 'Forbedret beskyttelse' i stedet for 'Standardbeskyttelse'.

Denne tiltag sammen med 'To-trins-godkendelse' er en stor hjælp til at beskytte alle dine private oplysninger mod potentielle angreb, svindel og bedrag på nettet. I og med, at det er helt gratis for dig at bruge denne funktion, er der naturligvis ikke nogen grund til at undlade det.