Google Cloud: Sådan holder Google dine oplysninger sikre

Skrevet af Christian Pedersen

4 uger siden

|

24/05/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Læs med om hvordan Google holder dine oplysninger sikre gennem Google Cloud.

Mest læste i dag

Google Cloud er en af de førende platforme inden for cloud-tjenester, og med den stigende digitalisering er sikkerhed blevet en altafgørende faktor.

Google Cloud har taget store skridt for at beskytte dine oplysninger gennem en række avancerede sikkerhedsforanstaltninger og initiativer, der gør det muligt for virksomheder at navigere i det komplekse cybersikkerhedslandskab.

Google Cloud's Office of the CISO

For at tackle de stigende cybersikkerhedstrusler har Google Cloud oprettet Office of the CISO, ledet af Phil Venables og Nick Godfrey.

Dette kontor er designet til at tilbyde skræddersyede sikkerhedsløsninger og dybdegående rådgivning til virksomheder.

Ved at arbejde tæt sammen med kunderne, herunder CEO'er, CFO'er og CISOs, hjælper de med at implementere effektive sikkerhedsforanstaltninger specifikt tilpasset deres behov.

Beskyttelse mod dataangreb

Google Cloud's Office of the CISO fokuserer på at guide organisationer gennem deres digitale transformationer på en sikker måde.

De tilbyder avancerede sikkerhedsfunktioner, der beskytter mod dataangreb, malware og phishing.

Disse inkluderer kontekstbevidste adgangskontroller og AI-drevne trusselsbeskyttelsesværktøjer, som dynamisk URL-filtrering og indholdsinspektion.

Skræddersyede løsninger

Google Cloud forstår, at hver industri har unikke behov og udfordringer.

Derfor har de samlet et team af erfarne sikkerhedseksperter, der tidligere har arbejdet som CISOs i forskellige brancher.

Dette team kan levere branche-specifik rådgivning og løsninger, der hjælper virksomheder med at overholde reguleringer og beskytte deres data effektivt.

Samarbejde med kunderne

Office of the CISO er ikke kun en intern funktion.

Det fungerer som en bro mellem Google Cloud's teknologiske kapaciteter og de specifikke sikkerhedsbehov hos deres kunder.

For eksempel har Errol Weiss fra Health-ISAC fremhævet fordelene ved samarbejdet med Google Cloud, som giver mulighed for dybdegående dialoger om produktfunktioner og sikkerhedsforbedringer.

På samme måde har Steve Sparkes fra Scotiabank påpeget, at dette partnerskab hjælper banken med at forme Google Cloud's sikkerhedsprodukter, så de opfylder de strenge krav i den finansielle sektor.

Fremtiden for sikkerhed i skyen

Google Cloud's tilgang til sikkerhed går ud over tekniske løsninger.

De fremmer en kultur af samarbejde og kontinuerlig læring, der strækker sig ud over deres egen platform.

Ved at engagere sig med industrigrupper og dele deres indsigt i cybersikkerhed, arbejder Google Cloud på at skabe en mere sikker og robust digital verden.

Google Cloud's engagement i sikkerhed er en vigtig del af deres strategi.

Med initiativer som Office of the CISO viser de, hvordan dybdegående ekspertise og tæt samarbejde med kunder kan skabe en sikker cloud-miljø.

Dette engagement sikrer, at virksomheder kan fokusere på deres kerneforretning, velvidende at deres data er beskyttet.