Google Chrome med ny funktion: Advarer om faner, der bruger for mange ressourcer

Christian Pedersen

6 uger siden

|

25/07/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu er det slut med faner, der bruger for mange ressourcer og gør din PC langsom.

Mest læste i dag

Google har netop introduceret en ny funktion i deres Chrome-browser, der er designet til at hjælpe brugerne med at identificere og håndtere faner, der bruger mange ressourcer.

Denne funktion er en del af den seneste betaversion af Chrome og har til formål at forbedre browserens ydeevne og brugeroplevelse.

Ressourceintensive faner

Når vi har mange åbne faner i Chrome, kan det ofte påvirke computerens præstation negativt.

Den nye funktion i Chrome vil advare brugerne, når en fane begynder at bruge for mange systemressourcer.

Dette kan hjælpe med at forhindre, at browseren bliver langsom eller ustabil, og giver brugerne mulighed for at beslutte, om de vil lukke den pågældende fane.

Sådan fungerer det

For at aktivere denne nye funktion skal brugerne downloade den nyeste version af Chrome Canary fra Googles hjemmeside.

Efter installationen skal man skrive "chrome://flags" i adresselinjen og aktivere mulighederne "#performance-intervention-ui" og "#performance-intervention-demo-mode".

Efter en genstart af browseren kan man skrive "chrome://settings/performance" i adresselinjen og vælge "Performance Issue Alerts" fra listen over indstillinger. Det skriver PCforalla.

Fordele ved den nye funktion

Den primære fordel ved denne funktion er, at den hjælper med at identificere de faner, der sluger flest ressourcer, hvilket gør det lettere for brugerne at optimere deres browseroplevelse.

Dette er især nyttigt for dem, der har mange faner åbne ad gangen, da det kan forhindre, at computeren bliver langsom og ustabil.

Google arbejder kontinuerligt på at forbedre Chrome-browseren, og denne nye funktion er et skridt i retning af at gøre browseren mere effektiv og brugervenlig.

Ved at fokusere på ydeevne og ressourceforbrug håber Google at give brugerne en bedre og mere problemfri browsingoplevelse.

Tilgængelighed

Den nye funktion er i øjeblikket tilgængelig i betaversionen af Chrome Canary og forventes at blive udrullet til den stabile version af Chrome i løbet af de kommende måneder.

Brugere, der ønsker at teste funktionen nu, kan downloade Chrome Canary og aktivere de nødvendige indstillinger.

Med denne nye funktion viser Google, at de fortsat er dedikeret til at forbedre Chrome-browserens ydeevne og sikre, at brugerne får den bedst mulige oplevelse.