Ekspert advarer: Hvis du har en iPhone eller iPad, skal du være opmærksom på denne alvorlige, oversete ting

Skrevet af Christian Pedersen

4 uger siden

|

22/05/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En ekspert har rådet alle med en iPhone eller iPad til at gøre dette med det samme. Læs med for at være sikker.

Mest læste i dag

Hvis du ejer en iPhone eller iPad, er det essentielt at være opdateret med den nyeste software for at sikre din enheds sikkerhed.

It-sikkerhedsfirmaet Kruse Industries advarer nu om en kritisk sårbarhed i Apple enheder, som bliver adresseret i den nyeste softwareopdatering.

"Denne opdatering indeholder kritiske sikkerhedsrettelser, der ikke bør tøves med at implementere," siger en talsperson fra Kruse Industries.

Det drejer sig om en alvorlig memory corruption-fejl i RTKit, der potentielt kunne blive udnyttet af angribere. Fejlen er kendt under CVE-ID: CVE-2024-23296.

Foruden sikkerhedsrettelserne, bringer iOS 17.5-opdateringen også nye funktioner som en "Pride-udstråling" baggrund, der tilføjer et frisk pust til brugerinterfacet.

Eksperterne hos Kruse understreger vigtigheden af at holde softwaren opdateret som et kritisk forsvar mod cybertrusler.

"Opdateringer er ikke kun for nye funktioner – de spiller en afgørende rolle i at beskytte dine personlige oplysninger," tilføjer talspersonen fra Kruse.

At opdatere din enhed er enkelt og kan gøres direkte fra enheden selv.

Start med at åbne 'Indstillinger', vælg 'Generelt', tryk på 'Softwareopdatering', og endelig 'Opdater nu' for at sikre, at din iPhone eller iPad kører på den sikreste og mest stabile version.

Det er vigtigt for brugere at være proaktive med disse opdateringer, ikke kun for at nyde de nyeste funktioner, men også for at beskytte deres enheder mod potentielle sikkerhedstrusler.