Disse fem Apple-produkter vil sandsynligvis blive udfaset denne måned

Nicolai Busekist

2 dage siden

|

01/10/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En række Apple-produkter står til at blive udfaset fra deres nuværende sortiment i løbet af denne måned.

Mest læste i dag

Apple forventes at afholde deres næste keynote i oktober med fokus på iPad og Mac. Men introduktionen af nye produkter betyder også, at ældre produkter udfases. Her er nogle Apple-produkter, som du sandsynligvis ikke vil kunne købe i Apple Store efter denne keynote.

M3 MacBook Pro-modeller

Apple forventes at lancere nye 14-tommer og 16-tommer MacBook Pro-modeller næste måned, der naturligvis vil være udstyret med M4-, M4 Pro- og M4 Max-chips. Udover chip-opgraderingerne vil den nye MacBook Pro stort set forblive den samme.

Der forventes ingen designændringer, men basisudgaven af MacBook Pro vil sandsynligvis starte med 16 GB RAM. Der er også en god chance for, at basisudgaven kommer i Space Black i stedet for Space Gray.

M2 Mac mini

Næste måned vil Apple præsentere det største redesign af Mac mini i 14 år. Det lyder, at det kommer til at byde på et meget mindre design, porte på fronten og mere.

Apple opdaterede senest Mac mini i januar 2023 med M2- og M2 Pro-chips. Den sidste opdatering bragte den første Mac mini med en Pro-chip på markedet, og mediet 9to5mac forventer M4- og M4 Pro-chips i det nye Mac mini-design, der kommer i denne måned.

M3 iMac

Der er også en klar forventning om en ny opdatering af iMac i denne  måned, der vil gå fra M3- til M4-chippen. Det vil sandsynligvis være en let opdatering, men vi vil sandsynligvis se, at Magic Keyboard, Magic Mouse og Magic Trackpad skifter fra Lightning til USB-C.

iPad mini 6

Apple forventes endelig at opdatere iPad mini, hvilket markerer den første opdatering i tre år. Vi vil få en ny chip, der understøtter Apple Intelligence - sandsynligvis vil der være tale om deres A18-chip.

Understøttelse af Apple Pencil Pro, en ny skærm, der retter det såkaldte 'jelly scrolling', og 128 GB lagerplads i basisudgaven er også sandsynlige opdateringer.

iPad 10?

Der er modstridende rygter om, hvorvidt vi får en ny basisudgave af iPad ved næste keynote. Ifølge Ross Young vil panelerne til basis-iPad'en begynde at blive sendt denne måned, hvilket indikerer en lancering i foråret.

Men Bloombergs Mark Gurman udtalte for nogle uger siden, at 'nye, low-end iPads' er undervejs til oktober, hvilket tyder på, at både basis-iPad'en og iPad mini vil få en opdatering. Hvis vi skal stole på Gurman, vil iPad 10 sandsynligvis blive udfaset næste måned til fordel for 11. generation af iPad.