Apple advarer: Læs dette hvis du har en IPhone

Skrevet af Christian Pedersen

2 uger siden

|

29/04/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Apple er netop kommet ud med en ny sikkerheds advarsel, der omhandler alle med en IPhone, så hvis du har en IPhone, bør du læse med.

Mest læste i dag

Apple har udstedt en advarsel til iPhone-brugere om risiciene ved at oplade deres enheder natten over, især under en pude eller et tæppe.

På supportsiden med titlen "Vigtige sikkerhedsoplysninger for iPhone"

fremhæver Apple risikoen for overophedning og brandfare, hvis disse retningslinjer ikke følges.

Apple advarer

"Undlad at sove på en enhed, strømadapter eller trådløs oplader, eller placer dem under en dyne, pude eller din krop, når de er tilsluttet en strømkilde," lyder advarslen fra Apple.

Virksomheden anbefaler yderligere, at alle opladningsenheder holdes i et godt ventileret område for at undgå overophedningsrisiko.

Ud over de fysiske risici ved overophedning understreger Apple også betydningen af at vælge det rigtige opladnings tilbehør

Med introduktionen af smartphones, der ikke længere leveres med opladere i æsken, kan fristelsen til at købe billigere, uofficielle opladere være stor.

Apple advarer dog kraftigt mod dette:

"Brug af beskadigede kabler eller opladere, eller opladning i nærvær af fugt, kan forårsage brand, elektrisk stød, personskader eller skade på iPhone eller anden ejendom."

For at sikre sikkerheden opfordres iPhone-brugere til kun at bruge opladningsudstyr, der bærer "Made for iPhone" mærket eller som overholder USB 2.0 eller nyere og relevante sikkerhedsstandarder.

Andre adaptere kan være farlige og potentielt medføre dødsfald eller skader.

Denne advarsel fra Apple er ikke kun relevant for iPhone-brugere, men gælder for alle smartphone-ejere.

Brugen af uofficielle eller beskadigede opladningsudstyr kan have alvorlige konsekvenser, hvilket understreger vigtigheden af at vælge sikkerheds-godkendte produkter.

Selvom det kan ses som en salgsstrategi, er det en vigtig påmindelse om, at billige tredjeparts-tilbehør kan ende med at koste mere end blot penge.

Det skriver Phonearena