Snart kan din Android tænde Bluetooth helt af sig selv: Se hvordan!

Skrevet af Christian Pedersen

2 uger siden

|

02/05/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Inden længe behøver du ikke at bekymre dig om at slå Bluetooth til. Din Android telefon gør det nemlig helt af sig selv.

Mest læste i dag

Android-brugere kan snart opleve, at deres Bluetooth-funktion tænder automatisk, bare 24 timer efter de har slukket for den.

Dette nye træk er en del af de kommende opdateringer til Android 15, der introducerer en række innovative funktioner for at forbedre brugeroplevelsen og enhedssikkerheden.

Automatisk Bluetooth-genaktivering

Ifølge kilder fra Android Authority vil den nye version af Android-operativsystemet indeholde en funktion, som automatisk kan genaktivere Bluetooth-funktionen.

Denne funktion er kodet under betegnelsen “turn_on_bluetooth_auto tomorrow” i systemets programkode.

Dette skridt er taget for at understøtte Googles nye "Find My Device"-netværk, som bruger Bluetooth-teknologi til at opspore mistede enheder i nærheden.

Forbedring af enhedens funktionalitet

Den automatiske genaktivering af Bluetooth sigter også mod at sikre, at funktioner såsom Snabbdelning fungerer uafbrudt.

En ny varslingsboks vil informere brugerne om, at visse funktioner kun er tilgængelige med Bluetooth aktiveret.

"Vores mål er at gøre teknologien så problemfri som muligt, samtidig med at vi forbedrer sikkerheden og funktionaliteten for alle Android-brugere," udtaler en talsperson fra Google.

Mulighed for at deaktivere funktionen

For brugere, der måtte være bekymrede for denne automatisering, rapporteres det, at der vil være mulighed for at deaktivere den automatiske genaktivering af Bluetooth.

Dette tilbyder fleksibilitet for de brugere, der foretrækker manuelt at styre deres enhedsindstillinger.

Selvom funktionen primært er designet til Android 15, er der spekulationer om, at Google også kan udrulle den til tidligere versioner af operativsystemet.

Denne nye tilføjelse viser Googles engagement i at integrere praktiske teknologiske løsninger, der tilgodeser både dagligdags brug og nødsituationer.

Det skriver M3