Salget af iPads er faldet ekstremt

Skrevet af Christian Pedersen

1 uge siden

|

06/05/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Salget af iPads er faldet ekstremt og her er hvorfor.

Mest læste i dag

Apple står over for et markant fald i salget af iPads, som har oplevet en nedgang på hele 16 procent i det seneste kvartal.

Dette fald er en del af en længere periode med tilbagegang for iPad-salget, og det ser ud til, at tendensen fortsætter år efter år.

Foto: Apple

Den markante nedgang i iPad-salget har rejst spørgsmålet om Apples strategi for deres populære tablet.

"Det er tydeligt, at iPad-salget har brug for en revitalisering.

Med de nye modeller på vej, håber vi at se en vending i denne tendens," udtaler en analytiker fra industrien.

Med den kommende lancering af de nyeste iPads under 'Let Loose'-eventet, ventes det, at mange kunder, som har ventet i spænding, endelig vil beslutte sig for en opgradering.

Til sammenligning har iPhone-salget også oplevet et fald, men dette var forventet og følger en mere forudsigelig mønster end iPad-salget.

Selvom iPhone-indtægterne også har været de laveste i fire år, er situationen ikke lige så kritisk som for iPads.

Til trods for udfordringerne med salget af både iPhones og iPads, fortsætter Apple med at opleve vækst inden for deres tjenestesegment, som inkluderer App Store, Apple Music og Apple TV+.

Dette segment satte rekord med en omsætning på næsten 23,9 milliarder dollars i kvartalet.

Samlet set endte Apple med en omsætning på 90,7 milliarder dollars og et overskud på 23,6 milliarder dollars for kvartalet, hvilket faktisk overgik Wall Streets forventninger.

Disse tal understreger, at selv med nedgang i nogle hardware-segmenter, formår Apple fortsat at trække imponerende tal hjem, takket være deres brede produktportefølje og stærke markedsposition.

Det skriver Inputmag