Få en gratis telefon: Samsung giver en gratis Galaxy S24 i deres nye kampagne

Skrevet af Christian Pedersen

2 uger siden

|

30/04/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Træt af din gamle telefon? Så lyt med her, fordi Samsung giver lige nu en gratis Galaxy S24 ud.

Mest læste i dag

Samsung tilbyder nu en bemærkelsesværdig kampagne, hvor de giver en gratis Samsung Galaxy S24 til kunder, der køber udvalgte TV-modeller.

Denne promotion, der løber fra dags dato den 24. april til den 14. maj, gælder for kunder i Storbritannien, som forudbestiller et af Samsungs nye TV fra 2024-serierne, herunder Neo QLED 8K, Neo QLED 4K, OLED og Frame TV.

"For at kvalificere sig til en gratis Samsung Galaxy S24 eller S24 Plus, skal køberne spendere mere end £2000," forklarer Samsung.

Den mest omkostningseffektive mulighed ser ud til at være 55-tommers Neo QLED 4K-modellen til £2,099, hvilket inkluderer en gratis 128GB basis Samsung Galaxy S24.

Denne strategi, hvor Samsung Galaxy-enhederne bruges som et salgsredskab for andre produkter, viser en ny retning for virksomheden.

"Vi har set Samsung bruge deres flagskibstelefoner som en drivkraft for salg tidligere gennem store rabatter og tilbud på gratis tilbehør, men det er første gang, de tilbyder dem helt gratis som en del af et TV-køb," siger en brancheanalytiker.

Samsungs bestræbelser på at synkronisere oplevelsen mellem deres TV og Samsung Galaxy telefoner er en del af en større strategi for at fastholde kunder inden for deres økosystem.

Funktioner, der tillader brugere at streame fra deres TV til deres Samsung Galaxy telefon og omvendt, samt bruge telefonen som en fjernbetjening, er blot nogle af de integrerede muligheder, der fremhæves i kampagnen.

Med denne nye tilgang ser det ud til, at Samsung forbereder sig på at lancere flere tilbud og rabatter i den nærmeste fremtid, især i forbindelse med deres kommende produktlanceringer, herunder nye foldbare telefoner og andre wearables ved årets Unpacked-begivenhed.

Det skriver Forbes