Disse mobiltelefoner blev ødelagt efter formatering

Christian Pedersen

3 uger siden

|

03/07/2024
Mobil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Sætligt gælder det Google Pixel-telefoner.

Mest læste i dag

Gendannelse af en mobiltelefon til fabriksindstillinger bør være en ligetil proces.

Men for nogle brugere har det ført til alvorlige problemer.

Flere rapporterer, at deres telefoner er blevet ubrugelige efter en formatering, og de mødes med følgende fejlmeddelelse:

“Kan ikke indlæse Android-systemet. Dine data kan være korrupte. Hvis du fortsætter med at få denne meddelelse, kan du muligvis blive nødt til at udføre en fabriksnulstilling og slette alle brugerdata, der er gemt på denne enhed.”

Når brugerne forsøger at genstarte, mislykkes det også. Det skriver Itavisen.

En fabriksnulstilling resulterer i en fejlmeddelelse, der angiver, at telefonen mangler filen “tune2fs,” en Unix-kommandolinje, der bruges til at definere systemparametre.

Problemet bliver endnu værre, da Googles hjælpeværktøj, som normalt skulle kunne redde enheder i denne situation, ikke fungerer korrekt.

Dette efterlader brugerne i en vanskelig situation, hvor deres enheder forbliver ubrugelige.

Heldigvis er der ifølge en kommentar på Googles hjælpeforum håb, da Google angiveligt arbejder på en løsning.

For iPhone-brugere er situationen ikke meget bedre.

Selvom iPhone generelt har ry for at være brugervenlige og pålidelige, er der også rapporter om problemer efter fabriksnulstilling.

Brugere har oplevet, at deres iPhone ikke kan genstarte korrekt efter en nulstilling, hvilket fører til frustration og bekymring.

Apple anbefaler iPhone-brugere at kontakte support, hvis de oplever problemer efter en nulstilling.

Det kan kræve professionel hjælp at genoprette enheden til fuld funktionalitet.

I mellemtiden skal iPhone-ejere være forsigtige med at udføre fabriksnulstillinger, medmindre det er absolut nødvendigt, og sikre, at de har sikkerhedskopier af alle vigtige data.

For både Android- og iPhone-brugere understreger disse problemer vigtigheden af regelmæssige sikkerhedskopier og forsigtighed, når man udfører en fabriksnulstilling.

Det er afgørende at have en plan for, hvordan man kan gendanne sine data, hvis noget går galt, og at være opmærksom på de potentielle risici ved at nulstille enheden til fabriksindstillinger.