Sonos nye app fortsætter med at skuffe: Det vælter ind med klager

Skrevet af Christian Pedersen

1 dag siden

|

16/05/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Sonos nye app giver utrolig mange udfordringer for dens brugere, så det vælter ind med klager.

Mest læste i dag

Siden Sonos lancerede deres nyeste app for nogle uger siden, har der været en markant stigning i antallet af brugerklager.

Udmeldingerne fokuserer især på forsvundne funktioner og en generelt dårlig brugeroplevelse, hvilket har skabt stor utilfredshed blandt Sonos' brugere.

Tilbagevenden af populære funktioner

Efter en bølge af negative tilbagemeldinger har Sonos annonceret, at den nyeste opdatering til Sonos appen genintroducerer den populære alarmfunktion, som var en af dem, brugerne savnede mest.

"Vi har hørt jeres feedback højt og klart og arbejder på at rette op på de problemer, I har stødt på," meddeler Sonos i en udmelding.

Langsom respons på brugerønsker

Til trods for genintroduktionen af nogle funktioner, bliver det nødvendigt for brugerne at vente helt til midten af juni for at genvinde adgang til deres musikbiblioteker gennem Sonos appen.

Dette har yderligere forstærket frustrationen hos mange, der føler, at opdateringerne kommer for langsomt i forhold til de forventninger, som blev sat ved appens lancering.

Sociale medier flammer op

På sociale medier har reaktionerne på den nye Sonos app ikke været til at tage fejl af.

Brugerne har udtrykt deres utilfredshed med udtryk som "ubrugeligt system" og spørgsmål om, hvem der egentlig har bedt om en ny app.

"Det ser ud til, at vi oplever en gentagelse af den tumult, vi så med lanceringen af S2 appen og S2 økosystemet," rapporterer en bruger på Twitter.

Sonos' forsvar

I et forsøg på at dæmpe kritikken forsikrer Sonos, at de er dedikerede til at forbedre appen.

"Vi er forpligtet til at optimere og udvikle Sonos appen, så den lever op til både nye og eksisterende brugeres forventninger," siger en talsperson fra Sonos.

Brugerne er stadig skeptiske, og det bliver spændende at se, om de kommende opdateringer kan rette op på de fejl, der har skabt så meget frustration, og om Sonos kan genskabe tilliden blandt deres brugere.