Stabilt og godt internet: De 6 bedste Wi-Fi routere i 2024

Christian Pedersen

3 dage siden

|

30/09/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Få garanteret godt internet med enhver af disse routere.

Mest læste i dag

Hvis du er på udkig efter den bedste Wi-Fi-router i 2024, er der flere fremragende muligheder, som kan forbedre din internethastighed, rækkevidde og pålidelighed.

Her er seks af de bedste Wi-Fi-routere, der passer til forskellige behov og budgetter.

1. Netgear Nighthawk RAXE500 – Bedst overordnet

Netgear Nighthawk RAXE500 er en tri-band Wi-Fi 6E router med imponerende hastigheder og en rækkevidde på op til 105 fod.

Den har flere porte, herunder en 2,5 Gbps WAN-port og fire gigabit LAN-porte. Denne router er perfekt til dem, der har brug for høj ydelse og stor fleksibilitet i opsætningen.

2. TP-Link Archer AX55 – Bedst til prisen

For dem med et stramt budget er TP-Link Archer AX55 et godt valg. Denne dual-band router leverer solid ydeevne til en overkommelig pris. Den når hastigheder op til 823,7 Mbps ved 15 fod og har en rækkevidde på 110 fod.

3. Asus RT-AX86U – Mest værdi for pengene

Asus RT-AX86U er en dual-band router, der giver fremragende værdi. Den har både en gigabit og en 2,5G WAN-port og to USB 3.0-porte.

Med en rækkevidde på 95 fod og hastigheder på 929 Mbps ved 15 fod, er den et fremragende valg for dem, der ønsker en pålidelig router til både arbejde og underholdning. Det skriver Toms Guide.

4. Netgear Orbi WiFi 6E (RBKE963) – Bedst til store hjem

Netgear Orbi WiFi 6E er en mesh-router, der er ideel til store hjem med mange rum.

Den har en 10 Gbps WAN-port og leverer gigabit-hastigheder ved 15 fod med en rækkevidde på 95 fod. Denne router er perfekt til dem, der ønsker dækning i hele hjemmet uden at gå på kompromis med hastigheden.

5. Acer Predator Connect W6 – Bedst til gaming

Acer Predator Connect W6 er en tri-band router udviklet til gaming-entusiaster.

Med en 2,5 Gbps WAN-port og en række funktioner, der optimerer spiloplevelsen, som f.eks. Intel’s Killer Prioritization Engine, leverer den hastigheder på op til 1 Gbps ved 15 fod.

6. TP-Link Deco XE75 – Bedst mesh-system

TP-Link Deco XE75 er et prisvenligt mesh-system, der er ideelt til større hjem. Hver enhed har tre gigabit Ethernet-porte, og systemet kan dække op til 100 fod, samtidig med at det leverer hastigheder på 1,22 Gbps ved 15 fod.

Med disse muligheder kan du finde en router, der passer perfekt til dine behov, uanset om du ønsker det bedste til gaming, et mesh-system til hele hjemmet eller en budgetvenlig løsning.