Ryg biografen ind i stuen med denne højtaler

Christian Pedersen

6 uger siden

|

02/08/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Denne højtaler føles fuldstændig som at være i biografen.

Mest læste i dag

DALI, en dansk producent af high-end højtalere, har for nylig introduceret deres nyeste model, Rubikore Cinema, der lover at bringe biografoplevelsen hjem i stuen.

Rubikore Cinema er en del af DALIs nye Rubikore-serie, der kombinerer teknologi fra deres flagskib KORE-modeller med designet fra den populære Rubicon-serie.

Fleksibilitet og ydeevne i topklasse

Rubikore Cinema er skabt til de kræsne hjemmebiografentusiaster og fungerer som en alsidig højtaler, der kan anvendes som venstre-, center- eller højrekanal i et surround sound-setup.

Denne fleksibilitet opnås ved hjælp af en drejbar diskantmodul, der gør det muligt at optimere lyden, uanset om højtaleren placeres stående eller liggende.

Med et elegant design i højglans pianolak passer Rubikore Cinema perfekt ind i ethvert moderne hjem, hvor den kan stå fremme ved siden af fladskærmen.

Dette gør den til en ideel løsning for dem, der ønsker en stilfuld, men samtidig kraftfuld lydoplevelse. Det skriver Ljudochbild.

Overlegen lydkvalitet

Rubikore Cinema er udstyret med dobbelt 6,5-tommer bas/mellemtone-enheder samt DALIs velkendte hybrid-diskantteknologi.

Disse komponenter sikrer et bredt frekvensområde og en dynamisk lydoplevelse, der virkelig kan mærkes.

Membranerne er fremstillet af træfiber, og højtaleren benytter DALIs SMC-magnetmateriale, hvilket reducerer forvrængning og øger klarheden i lyden.

Selvom Rubikore Cinema leverer en imponerende lyd, anbefales det at kombinere den med en subwoofer for at opnå den bedst mulige basoplevelse.

Dette vil sikre, at lyden når helt ned i de dybeste toner, som er essentielt for en ægte biograffornemmelse.

Prissætning og tilgængelighed

Rubikore Cinema forventes at blive en stærk konkurrent på markedet for hjemmebiografhøjtalere, med en pris på 23.496 DKK pr. enhed.

Den bliver tilgængelig hos Hi-Fi Klubben i løbet af efteråret 2024, hvor også resten af Rubikore-serien lanceres, herunder modellerne Rubikore 2, 6, 8, og On-Wall.

DALIs nyeste tilføjelse til deres sortiment viser deres engagement i at levere produkter, der ikke blot imponerer på papiret, men også i praksis.

Rubikore Cinema lover at forvandle stuen til en hjemmebiograf med en lydkvalitet, der matcher selv de bedste biografer.