Pixel Watches har problemer: Google trækker i nødbremsen

Christian Pedersen

3 dage siden

|

15/10/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Pas på, hvis du har planer om at købe et Pixel Watch.

Mest læste i dag

Et ellers længe ventet softwareopdatering til Google Pixel Watch og Pixel Watch 2 har vist sig at skabe problemer for mange brugere.

Google har derfor besluttet midlertidigt at stoppe udrulningen af Wear OS 5-opdateringen, da nogle brugere oplevede, at deres smartwatches blev ubrugelige efter installationen.

Opdatering fører til sort skærm

Selvom mange ejere af Pixel Watches har kunnet installere Wear OS 5 uden problemer, har en del brugere rapporteret om en kritisk fejl, der får skærmen til at gå i sort.

Når dette sker, bliver enheden ubrugelig og kan ikke længere betjenes.

Problemet blev så alvorligt, at Google efter blot to dage valgte at stoppe udrulningen af opdateringen.

Google har også fjernet muligheden for manuel installation af opdateringen og opfordrer nu berørte brugere til at nulstille deres enheder via Fastboot-modus, hvilket dog vil slette alle data på uret. Det skriver Giga.

Google arbejder på en løsning

Ifølge Google arbejder de "aktivt på en løsning" for de problemer, der er opstået, og planlægger at genoptage udrulningen af Wear OS 5 senere på året.

En præcis dato er endnu ikke blevet offentliggjort. Indtil da opfordres brugere, der oplever problemer, til at følge Googles vejledning til at nulstille deres enheder, mens de venter på en permanent løsning.

Denne episode er en påmindelse om, at selv store teknologivirksomheder som Google kan stå over for uforudsete udfordringer, når nye opdateringer skal implementeres.