Ny generation af Apple AirTag klar i 2025

Skrevet af Christian Pedersen

4 uger siden

|

23/05/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
I 2025 er der gode nyheder for alle, der er fan af de nye Apple AirTags. Der kommer nemlig højst sandsynligt en ny generation af Apple AirTag.

Mest læste i dag

Apple er på vej med en ny generation af deres populære sporingsenhed, Apple AirTag.

Den nye version forventes at blive lanceret midt i 2025, ifølge oplysninger fra Cnet. Apple AirTag har allerede vundet mange brugeres hjerter med sin evne til at holde styr på ejendele som kufferter og skoletasker.

Den kommende generation af Apple AirTag vil sandsynligvis indeholde en opdateret chip, der forbedrer sporingsevnen og præcist viser enhedens placering.

Denne forbedring vil gøre det endnu lettere for brugere at finde deres ejendele. Apple AirTag har hidtil været en uundværlig hjælper for mange, der ønsker at sikre sig mod at miste deres ting.

Markedet for sporingsenheder er i rivende udvikling.

Google har for nylig præsenteret deres nye ”Find”-netværk, som giver brugerne mulighed for at lokalisere telefoner og andre gadgets via Bluetooth-signaler fra Android-enheder.

Apple AirTag virker dog ikke med Android-telefoner, og det bliver interessant at se, om den næste generation vil ændre på dette.

En anden nyhed om Apple AirTag er, at iOS 17.5-opdateringen, som blev frigivet i sidste uge, inkluderer en funktion, der advarer om uønsket tracking fra Bluetooth-trackere.

Dette er en del af en industristandard designet til at forhindre stalking og beskytte brugernes privatliv.

Apple AirTag har etableret sig som en vigtig del af mange menneskers dagligdag, og med den kommende opdatering i 2025 ser fremtiden lys ud for denne praktiske lille enhed.

Ny generation af Apple AirTag vil uden tvivl bringe nye muligheder og forbedret teknologi til dem, der værdsætter sikkerhed og bekvemmelighed.