Nu satser YouSee på det igen: Ny tv-boks lanceret

Christian Pedersen

6 dage siden

|

13/09/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
I et samarbejde med Bang & Olufsen har YouSee nu lanceret denne tv-boks.

Mest læste i dag

YouSee prøver endnu engang at tiltrække kunder med en ny tv-boks.

Gennem årene har mange kunder oplevet frustrationer med tidligere versioner, der ofte blev kritiseret for at være langsomme, teknisk udfordrende eller direkte upålidelige.

På trods af tidligere tilbageslag, giver YouSee ikke op, selvom kunderne i tusindvis har forladt dem, og konkurrenter som Apple og Google har lanceret smartere alternativer.

Den nye boks, kaldet YouSee Audio, bliver tilgængelig for YouSee-kunder fra den 25. september mod et oprettelsesgebyr på 999 kroner.

Modsat tidligere modeller er denne boks ikke kun designet til at sende kabel-tv og streaming til dit fjernsyn.

Denne gang samarbejder YouSee med Bang & Olufsen, hvilket har resulteret i en boks, der ligner et forvokset Apple TV, men som YouSee snarere vil omtale som en medieboks. Det skriver Se og Hør.

En af de væsentlige nye funktioner er de indbyggede højttalere, tunet af B&O, som gør, at boksen også kan bruges som en soundbar.

For mange kunder kan dette være en erstatning for dyrere højttalersystemer, da boksen både kan afspille lyd fra fjernsynet og fungere som et uafhængigt lydanlæg.

YouSee Audio kan desuden bruges, selvom tv'et er slukket, hvilket gør den ideel til musikstreaming.

Som med konkurrenternes mediebokse kan YouSee Audio logge ind på flere streamingtjenester, som YouTube og musikstreamingtjenester, hvilket gør den til en alsidig løsning for dem, der ønsker bedre lyd og en multifunktionel medieboks.