Nintendo Switch 2 efter kæmpe boost: Vi takker Samsung

Christian Pedersen

10 uger siden

|

03/05/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nintendo takker Samsung. Find ud af hvorfor her.

Mest læste i dag

Nintendo er på vej til at revolutionere spiloplevelsen med den nye Nintendo Switch 2, der introducerer banebrydende teknologi i samarbejde med Samsung.

Med en betydelig opgradering af RAM-chips fra Samsung, lover Nintendo at deres næste spillekonsol vil være 55 gange hurtigere end den nuværende model.

Den forbedrede type RAM, der anvendes i Nintendo Switch 2, vil byde på hastigheder, der kan nå op til 1,4 gigabytes per sekund, en drastisk forbedring sammenlignet med den oprindelige Switch, der kun nåede 25,6 gigabytes per sekund i båndbredde.

"Fordelen ved hurtigere RAM vil blandt andet være hurtigere indlæsningstider, når man starter spil, og en optimeret spilydeevne," understreger en kilde tæt på udviklingen.

Interessant nok repræsenterer denne teknologi faktisk ældre Samsung-teknologi.

Selvom den sydkoreanske gigant allerede arbejder på en niende og tiende generation af deres V-NAND-chips, markerer den femte generation, der anvendes i Switch 2, en enorm forbedring i forhold til den første generation af Nintendo Switch.

Ud over den opgraderede hukommelse, florerer der rygter om, at Nintendo Switch 2 også vil blive udstyret med en OLED-skærm fra Samsung.

Samsung, som er førende inden for produktionen af OLED-skærme i mindre formater, kunne dermed blive en endnu større del af Nintendo-familien, især efter at Nintendo allerede har lanceret en OLED-version af den oprindelige Switch.

Forventningerne til lanceringen af Nintendo Switch 2 er sat til første kvartal af 2025, hvor spilentusiaster ivrigt vil afvente den nye konsols ankomst på markedet.

Denne ventetid forventes også at føre til en prisreduktion på den nuværende model, som i dag handles fra omkring 2.180 kroner.

Med en så markant opgradering på vej, står Nintendo og Samsung sammen om at sætte nye standarder i spilverdenen.

Det skriver Mobilsiden