Microsoft med en masse nye funktioner: Opdater til Windows 11 24H2

Christian Pedersen

2 dage siden

|

03/10/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Microsoft har virkelig flottet sig med denne opdatering.

Mest læste i dag

Microsoft har officielt frigivet funktionsopdateringen Windows 11 24H2, og den byder på en række nye funktioner og forbedringer, der er designet til at optimere brugeroplevelsen yderligere.

For mange PC-brugere har denne opdatering været ventet med stor spænding, og nu rulles den gradvist ud til brugere med kompatible systemer.

Støtte til nye teknologier

En af de mest bemærkelsesværdige funktioner i opdateringen er den forbedrede understøttelse af Copilot+, som gør brug af AI-teknologi til at optimere opgaver og forbedre ydeevnen på systemer, der er udstyret med NPU'er (neural processing units).

Derudover understøtter opdateringen nu også HDR-baggrunde med høj farvedybde og den nye Wi-Fi 7-standard, hvilket lover en mere gnidningsfri og farverig oplevelse for brugerne. Det skriver Heise.

Smartere strømstyring og lyd

Opdateringen tilføjer også en forbedret strømsparefunktion, der skal forlænge batteriets levetid for bærbare computere.

Derudover understøttes Bluetooth LE Audio, som leverer forbedret lydkvalitet og lavere strømforbrug i trådløse enheder.

En anden nyhed, der vil glæde mange brugere, er den udvidede filkomprimeringssupport.

Udover ZIP understøtter Windows 11 24H2 nu også komprimeringsformater som 7z og TAR, hvilket giver flere muligheder for håndtering af filer direkte fra Windows Stifinder.

Gradvis udrulning

Microsoft har valgt at rulle opdateringen ud i faser, så den ikke er tilgængelig for alle brugere på én gang.

De brugere, der har aktiveret indstillingen "Modtag opdateringer, så snart de er tilgængelige", vil være blandt de første til at modtage den.

Brugere kan også hente opdateringen manuelt via Windows Media Creation Tool, som er blevet opdateret til at understøtte denne nye version.

Windows 11 24H2 bringer altså en lang række spændende forbedringer, som gør styresystemet både smartere og mere brugervenligt.