Microsoft advarer: Outlook og Gmail lukker fra september

Christian Pedersen

4 uger siden

|

21/06/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Microsoft er kommet med en advarsel om, at Outlook og Gmail lukker fra september i en periode. Her er hvorfor.

Mest læste i dag

Microsoft har annonceret en stor ændring for brugere af Outlook og Gmail, som kan få betydning for adgangen til deres e-mails.

Fra den 16. september vil Microsoft stoppe understøttelsen af ældre login-systemer, kendt som Basic Authentication, for at øge sikkerheden og beskytte brugernes data mod hackere og svindlere.

Dette betyder, at alle applikationer, der ikke understøtter moderne autentificering, ikke længere vil kunne tilgå Outlook.com, Hotmail eller Live.com e-mails fra disse applikationer.

David Los, partner group product manager for Outlook, udtalte:

"Vi tager disse skridt for at sikre, at vi fortsat kan yde den bedste service til vores kunder og holde deres data så sikre som muligt." Det skriver Birminghammail.

For at fortsætte med at bruge deres e-mails skal brugerne derfor skifte til applikationer, der understøtter moderne autentificering.

Desuden vil den lette version af Outlook Web App ikke længere være tilgængelig efter den 19. august.

Dette betyder, at kunderne skal bruge de nyeste versioner af understøttede browsere for at få adgang til Outlook.com.

Denne ændring er en del af Microsofts indsats for at forbedre sikkerheden og beskytte brugernes data.

For brugere, der er afhængige af ældre systemer eller applikationer til at tilgå deres e-mails, er det vigtigt at opdatere til nyere versioner, der understøtter moderne autentificering, for at undgå afbrydelser i e-mailadgangen.

Microsofts skridt mod at fjerne Basic Authentication er en del af en bredere indsats for at bekæmpe svindel og øge sikkerheden for alle brugere.

Ved at implementere disse ændringer håber Microsoft at kunne tilbyde en mere sikker og effektiv tjeneste for deres kunder, mens de fortsætter med at udvikle og forbedre deres produkter og tjenester.