Huawei overrasker med nyt smartwatch, der kan måle blodtryk

Christian Pedersen

3 uger siden

|

23/08/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Dette smartwatch er virkelig "smart", da det kan måle dit blodtryk på farten.

Mest læste i dag

Huawei har igen formået at overraske tech-verdenen med lanceringen af deres seneste smartwatch, Huawei Watch D2, som er planlagt til at blive præsenteret i september.

Denne nye model bygger videre på succesen fra Huawei Watch D, der blev lanceret i 2022, og som imponerede med sin evne til at måle blodtryk direkte fra håndleddet.

Huawei Watch D2 forventes at blive en af de mest avancerede wearables på markedet, når det kommer til sundhedsmonitorering.

Det unikke ved denne model er dens integrerede mini-blodtryksmanchet, som oppustes for at give præcise og uafhængige blodtryksmålinger.

Dette adskiller sig fra andre smartwatches på markedet, der bruger mere generelle metoder til at estimere blodtryk, baseret på puls og andre fitnessdata.

Selvom specifikationerne for Huawei Watch D2 endnu ikke er afsløret, spekuleres der i, at uret vil byde på flere forbedringer i forhold til den første model.

Dette kan blandt andet inkludere en slankere designprofil og forbedret nøjagtighed i blodtryksmålingerne, hvilket har været et område med kritik i den oprindelige version. Det skriver Forbes.

Huawei Watch D2 er allerede blevet certificeret som medicinsk udstyr i Kina, hvilket understreger Huaweis ambitioner om at etablere sig som en seriøs aktør inden for sundhedsrelateret teknologi.

Mens det stadig er usikkert, hvornår uret bliver tilgængeligt på de europæiske markeder, giver Huaweis tidligere lanceringer håb om, at vestlige forbrugere ikke skal vente alt for længe.

Det oprindelige Huawei Watch D har allerede fundet vej til hylderne i både Storbritannien og EU, hvilket indikerer, at D2-modellen også vil kunne fås her på et senere tidspunkt.

Med denne lancering ser det ud til, at Huawei er klar til at udfordre giganterne på smartwatch-markedet og tilbyde avancerede sundhedsfunktioner, som ikke engang Apple eller Samsung har integreret i deres nuværende modeller.