Google Pixel Watch 3: Her er alt, du behøver at vide

Christian Pedersen

6 uger siden

|

02/08/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Google Pixel Watch 3 udkommer snart, og her får du alle de detaljer, som er blevet lækket indtil videre.

Mest læste i dag

Det kommende Google Pixel Watch 3 er lige på trapperne, og selvom den officielle lancering først sker den 13. august, er både billeder og specifikationer allerede lækket.

Her får du alt, hvad du skal vide om Googles nye smartwatch.

Design og nye størrelser

Google Pixel Watch 3 kommer for første gang i flere størrelser, hvilket imødekommer efterspørgslen fra dem, der ønsker et større ur.

Hvor den tidligere model kun var tilgængelig i en enkelt størrelse på 41 mm, vil Pixel Watch 3 nu også kunne fås i en større version på 45 mm.

Selvom designet holder fast i det karakteristiske runde look, introducerer Google nye urskiver og urremme for at give en frisk æstetisk opdatering.

Når det kommer til farver, tilbyder Pixel Watch 3 en række nye muligheder: Champagne Gold Aluminum, Matte Hazel Aluminum, Matte Black Aluminum og Polished Silver Aluminum.

Dette giver brugerne flere valgmuligheder for at matche deres personlige stil. Det skriver Mobilsiden.

Specifikationer og ydeevne

På specifikationssiden har Google Pixel Watch 3 nogle markante forbedringer.

Det får en ny “Actua”-skærm med en maksimal lysstyrke på imponerende 2.000 nits, hvilket gør skærmen lettere at se i stærkt sollys.

Uret vil også kunne prale af avancerede løbemålinger, som sandsynligvis vil inkludere en forbedret GPS-funktion.

En anden bemærkelsesværdig opgradering er, at opladningstiden for 41 mm-modellen er blevet 20 % hurtigere end dens forgænger.

Batterilevetiden er dog uændret med en forventet levetid på 24 timer med skærmen altid tændt. I batterisparetilstand kan levetiden øges til 36 timer.

Konkurrence til Samsung

Med de forbedrede specifikationer og funktioner positionerer Google Pixel Watch 3 sig som en stærk konkurrent til Samsung, der for nylig har lanceret deres Galaxy Watch 7.

Google ser dog ud til at gå en anden vej ved ikke at tilbyde en dyrere Ultra-variant, som både Samsung og Apple nu gør i deres sortiment.

Den 13. august vil Google ikke kun afsløre Pixel Watch 3, men også den nye Pixel 9-serie og andre spændende nyheder.

Dette markerer et betydeligt skridt for Google i det konkurrenceprægede smartwatch-marked.

Med de nye funktioner og forbedringer ser det ud til, at Google Pixel Watch 3 vil kunne tiltrække både eksisterende og nye brugere, der søger et alsidigt og stilfuldt smartwatch.