Glem iPhone 16: Til efteråret præsenterer Apple noget meget bedre

Christian Pedersen

5 uger siden

|

11/08/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Når først du hører, hvad Apple vil lancere i efteråret, vil du være pænt ligeglad med iPhone 16.

Mest læste i dag

Mens iPhone 16 forventes at være en evolution frem for en revolution, ser det ud til, at Apple gemmer det virkelige højdepunkt til senere på året.

Rygterne florerer om en helt ny Mac, som vil overraske mange.

Ifølge velinformerede kilder vil denne nye enhed bringe noget radikalt nyt til Apples produktlinje, noget langt mere interessant end iPhone 16.

Ny Mac mini tager scenen

Det er den populære tech-journalist Mark Gurman fra Bloomberg, der har løftet sløret for Apples planer om en ny Mac mini.

Denne opdaterede version af Mac mini vil ikke blot indeholde den nyeste M4-chip, men også komme i et radikalt nyt design.

Enheden vil være markant mindre end den nuværende model, og det menes, at den vil tage inspiration fra størrelsen på Apple TV.

Hvis rygterne taler sandt, vil den nye Mac mini fylde 75 procent mindre end den nuværende model, hvilket gør den til en af de mindste stationære computere, Apple nogensinde har lavet.

Små dimensioner, store muligheder

På trods af sin kompakte størrelse vil den nye Mac mini stadig have plads til de nødvendige porte.

Kilder peger på mindst tre USB-C-porte og en HDMI-port, samt en tilslutning til strøm.

Aluminiumsdesignet, som er blevet et kendetegn for Apple, vil forblive intakt, hvilket sikrer, at den nye Mac mini både er stilfuld og funktionel.

Valgmuligheder for kunderne

Apple planlægger at tilbyde to versioner af den nye Mac mini.

Den ene model vil være udstyret med den almindelige M4-chip, mens en anden, dyrere version vil indeholde en M4 Pro-chip.

Denne Pro-version forventes at blive en af de kraftigste computere i sin klasse.

Allerede i denne måned forventes de første basismodeller at blive leveret til Apple, med den stærkere Pro-variant kort efter.

Hvis alt går efter planen, vil Apple introducere den nye Mac mini til verden i løbet af oktober eller november, og det er her, den virkelige spænding omkring Apples produktlinje for alvor vil tage fart.