Gælder alle iPhone-brugere: Apple med ny Password-app i næste uge

Skrevet af Christian Pedersen

1 uge siden

|

10/06/2024
Der kommer en ny Password-app i næste uge, og du kan læse mere om den lige her.

Mest læste i dag

Apple byder på mandag velkommen til deres årlige udviklerkonference WWDC, hvor forventningerne er høje til åbningskeynoten.

Foruden at få et smugkig på den kommende iOS 18, rygtes det, at Apple vil introducere en ny Password-app, der skal fungere som en "one-stop shop" til at holde styr på adgangskoder på tværs af iOS, iPadOS, macOS, visionOS og Windows enheder. Det skriver Meremobil.

Den nye Password-app vil være en separat applikation fra den nuværende iCloud Keychain, som Apple-enheder bruger til at gemme adgangskoder.

Med denne nye app vil Apple blive en direkte konkurrent til eksisterende password-apps som LastPass og 1Password.

Ifølge GSMArena.com og Bloomberg vil Apple Password tilbyde forskellige kategorier for konti, adgangsnøgler og WiFi-netværk.

Disse kategorier vil synkronisere på tværs af alle enheder, hvilket gør det muligt at autofylde og generere nye adgangskoder nemt.

Derudover rygtes det, at Apple Password vil tilbyde godkendelseskoder på samme måde som Google Authenticator og muligheden for at importere adgangskoder fra andre adgangskode-administrerende platforme.

Denne nye app forventes at give brugerne en sikker og brugervenlig måde at administrere deres adgangskoder på, hvilket er en nødvendighed i en tid, hvor cybersikkerhed bliver stadig vigtigere.

Mange iPhone-brugere ser frem til at se, hvordan denne nye funktion vil integreres i deres daglige digitale liv.

Apple's keynote finder sted mandag den 10. juni klokken 19.00 dansk tid, hvor flere detaljer vil blive afsløret.