Eftertragtet Windows 10-funktion dukker endelig op i Windows 11

Christian Pedersen

4 uger siden

|

20/06/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Denne funktion er virkelig nyttig og efterspurgt.

Mest læste i dag

Brugere af Windows 11 kan endelig ånde lettet op: en populær funktion fra Windows 10 vender tilbage.

Microsoft har besluttet at genindføre "Jump List"-funktionen, som tillader brugere at åbne nyligt brugte filer direkte fra Start-menuen.

Funktionen blev af en eller anden grund fjernet i Windows 11, men nu ser det ud til, at Microsoft retter op på denne fejl.

Den eftertragtede Jump List-funktion er blevet genintroduceret i den seneste betaversion af Windows 11, Insider Preview Build 22635.3785 (også kendt som KB5039319).

Ifølge Microsofts egen blog vil Start-menuen i Windows 11 version 23H2 igen understøtte Jump Lists.

Når du højreklikker på programmer, der er fastgjort til Start-menuen, vises Jump Lists for programmer, der understøtter denne funktion, som for eksempel PowerPoint.

Dette betyder, at de seneste filer, du har åbnet med visse programmer, vil blive vist i Start-menuen i Windows 11, forudsat at programmet understøtter Jump Lists. Det skriver Pcforalla.

Sådan tester du Jump Lists i Windows 11

Jump Lists er endnu ikke tilgængelig i den almindelige version af Windows 11.

For at få adgang til denne funktion tidligt, kan du tilmelde dig Microsofts Windows Insider-program.

Dette program giver dig mulighed for at teste forudgivne versioner af Windows 11, herunder den genindførte Jump List-funktion.

Tilmelding til Insider-programmet er gratis og kan gøres her.

For at aktivere Windows Insider Program på din enhed, skal du åbne Indstillinger og navigere til Windows Insider Program under Windows Update-menuen.

Her kan du tilmelde dig og få adgang til de nyeste funktioner, herunder Jump Lists.

Microsofts beslutning om at genindføre Jump Lists viser, at de lytter til brugernes feedback og stræber efter at forbedre brugeroplevelsen i Windows 11.

Det er en velkommen ændring, som mange brugere har efterspurgt, og det ser ud til, at Microsoft nu retter op på en af de store mangler ved Windows 11 i forhold til dens forgænger.