Apple præsenterer opdatering af iCloud: Nu kommer forbedringer, som brugerne længe har ventet på

Nicolai Busekist

5 dage siden

|

12/10/2024
Nyheder
Foto: sdx15 / Shutterstock.com
Foto: sdx15 / Shutterstock.com
iCloud-webstedet tilføjer nye muligheder for tilpasning og produktivitet i sine apps.

Mest læste i dag

Apple har lanceret en stor opdatering af iCloud.com, som ændrer udseendet, tilføjer flere mulighder og andre produktivitetsmæssige forbedringer. Efter lanceringen af iOS 18 og macOS Sequoia har Apple opdateret iCloud.com for at matche oplevelsen med de native apps.

Mange iCloud-brugere bruger iCloud.com til at få adgang til deres dokumenter, noter, mail og kalender fra enhver computer. Faktisk er det en af de bedste måder at bruge iCloud på Windows eller på en anden enhed, som f.eks. på kontoret eller hos en ven eller familiemedlem.

Mørk tilstand endelig tilgængelig på iCloud.com

En af de mest fremtrædende nyheder er tilføjelsen af mørk tilstand på iCloud.com efter års ventetid (mørk tilstand kom til iOS 13). Fra nu af kan du nyde en mere behagelig visuel oplevelse under natlige sessioner.

Hjemmesiden tilpasser sig automatisk til din enheds indstillinger og skifter mellem lys og mørk tilstand efter dine præferencer.

Tilpasning af baggrund

Apple har valgt at give startskærmen på iCloud.com et mere personligt præg. Nu kan du vælge mellem forskellige farver for at tilpasse baggrunden på hjemmesiden. For at få adgang til denne funktion skal du blot rulle ned til bunden af siden og klikke på "Tilpas startsiden".

Forbedringer i iCloud Photos og andre apps

Navigeringen i iCloud Photos har fået en vigtig opdatering. Du kan nu hurtigt springe til en bestemt måned eller år i dit bibliotek ved at klikke på kalenderikonet. Desuden er der blevet tilføjet muligheden for at justere dato, tid og placering af dine billeder direkte fra informationspanelet.

Andre apps har også fået forbedringer:

  • Kalender: Nyt design og understøttelse af Hijri-kalenderen.

  • iCloud Drive: Ny "Fælles visning"-fane, hvor du kan se filer, der er delt med dig.

  • Noter: Nu kan du fastgøre vigtige noter øverst på din liste.

  • Påmindelser: Ny organisering og visningsmuligheder.

Widgets og tilpasningsmuligheder

Startsiden på iCloud.com tilbyder nu en række ikoner og widgets, som du kan tilpasse for hurtigt at få vist noter, billeder, påmindelser og andet indhold. Det er dog vigtigt at bemærke, at disse tilpasningsmuligheder ikke er tilgængelige, hvis du har aktiveret avanceret databeskyttelse.

Sådan får du det nye design og funktioner på iCloud.com

Apple er begyndt at udrulle denne opdatering af iCloud.com i løbet af de seneste dage. Dog kan nogle brugere muligvis ikke se alle ændringer med det samme, da udrulningen kan ske gradvist.

For at tjekke det skal du blot logge ind på iCloud.com med din Apple-konto. Der er stor sandsynlighed for, at du allerede har adgang til de nye funktioner og designændringer.