Denne funktion virker ikke længere på din iPhone

Skrevet af Christian Pedersen

4 dage siden

|

13/05/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Denne funktion har drillet mange iPhone-brugere længe.

Mest læste i dag

Tidlige morgener har for mange iPhone-brugere været overraskende rolige de seneste dage – og desværre ikke på den gode måde.

Flere brugere har oplevet, at alarmen på deres iPhones ikke har fungeret, hvilket har resulteret i alt fra forsinkelser til arbejde til helt missede aftaler.

Udbredte problemer med alarmen

Problemet, som tilsyneladende begyndte at opstå for nogle uger siden, er blevet mere udbredt og har affødt en strøm af klager over sociale medier og supportfora.

"Jeg stolede på min alarm til et vigtigt møde, og den ringede simpelthen ikke. Jeg vågnede en time for sent," fortæller en frustreret bruger på Twitter.

En teknologiekspert kommenterer situationen:

"Dette problem synes at være relateret til en nylig opdatering, som kan have forstyrret alarmfunktionens pålidelighed. Det er vigtigt, at Apple adresserer dette hurtigt."

Apple's respons og midlertidige løsninger

Apple har anerkendt problemet og arbejder på en løsning.

"Vi er opmærksomme på et problem, der påvirker en lille procentdel af vores brugere og arbejder på en rettelse, der vil blive inkluderet i den næste softwareopdatering," siger en talsperson fra Apple.

Indtil problemet er løst, anbefaler Apple, at brugerne anvender tredjeparts alarm-apps eller indstiller flere alarmer med få minutters mellemrum som en sikkerhedsforanstaltning.

Indtil Apple udsender en opdatering, der retter fejlen, er det en god idé for iPhone-brugere at holde øje med deres enheder og måske endda have en ekstra vækkeur stående som backup.

Dette er et sjældent bump på vejen for et ellers stabilt operativsystem, men det understreger betydningen af altid at have en plan B.