Den rygtede Samsung Galaxy Z Fold 6 Slim får en kæmpe skærm

Christian Pedersen

1 uge siden

|

09/07/2024
Mobil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Skærmen bliver ca. 8 tommer.

Mest læste i dag

Samsung har igen vakt stor opmærksomhed med deres kommende lanceringer, og denne gang er det den rygtede Samsung Galaxy Z Fold 6 Slim, der står i centrum.

Ifølge nye rapporter fra The Elec, forventes denne model at debutere i fjerde kvartal af året, hvilket vil sige fra oktober og frem.

Skal du have fingrene i den?

Tyndere design og større skærme

Samsung Galaxy Z Fold 6 Slim skiller sig ud med sit navn, der indikerer et slankere design end sine forgængere.

Den nye foldbare smartphone er rygtes at have en hovedskærm på hele 8 tommer og en yderligere skærm på 6,5 tommer.

Til sammenligning har Samsung Galaxy Z Fold 5, som vi tidligere har anmeldt, en hovedskærm på 7,6 tommer og en yderligere skærm på 6,2 tommer.

Dette betyder, at den nye model byder på markant større skærme, hvilket vil give brugerne en endnu mere imponerende visuel oplevelse.

Ingen S Pen-støtte

For at opnå det tyndere design, vil Samsung Galaxy Z Fold 6 Slim ifølge rygter undlade at inkludere S Pen-støtte.

Dette er en af de måder, hvorpå Samsung har formået at reducere tykkelsen på enheden og gøre den mere slank og bærbar.

Begrænset tilgængelighed

Selvom spændingen omkring Samsung Galaxy Z Fold 6 Slim er stor, vil den nye model muligvis ikke være tilgængelig på alle markeder.

The Elec rapporterer, at Samsung planlægger at producere mellem 400.000 og 500.000 enheder, som hovedsageligt vil blive solgt på udvalgte markeder.

Kina er det eneste land, der specifikt nævnes i denne sammenhæng, hvilket kan betyde, at andre markeder må vente lidt længere på at få adgang til denne avancerede enhed.

Konkurrence på markedet

Med andre foldbare enheder på markedet, såsom Honor Magic V2, der også har store hovedskærme, ser det ud til, at Samsung forsøger at matche og overgå konkurrenterne med Galaxy Z Fold 6 Slim.

Dette skridt kan hjælpe Samsung med at fastholde sin position som en førende aktør inden for foldbare smartphones.

Samsungs seneste lækager og rygter om Galaxy Z Fold 6 Slim har uden tvivl skabt store forventninger blandt teknologientusiaster verden over.

Med en større skærm og et slankere design ser det ud til, at Samsung endnu en gang er klar til at sætte nye standarder inden for smartphone-teknologi.