Ionity: Hele Europa får billigere ladepriser hen over sommeren

Skrevet af Christian Pedersen

2 uger siden

|

09/06/2024
Elbiler
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hvis du skal ud og køre meget i din elbil, så har Ionity godt nyt til dig. De har sunket priserne på deres ladestandere.

Mest læste i dag

Ionity, den førende ladeoperatør i Europa, annoncerer netop i tide til sommerferien, at de sænker ladepriserne på tværs af tolv markeder, herunder Danmark.

Prisnedsættelserne gælder både for dem, der lader uden abonnement, og dem, der vælger at tilmelde sig et Ionity Passport. Det skriver Inputmag.

Nye Priser hos Ionity

Fra og med i dag koster det kun 3,90 kroner per kilowatt-time at lade ved en Ionity-lynlader, hvilket er en betydelig nedsættelse fra de tidligere 5,27 kroner per kWh.

Denne prisnedsættelse kommer som en del af Ionitys strategi for at gøre elektrisk kørsel mere økonomisk tilgængeligt for europæiske bilister i sommermånederne.

Introduktion af To Nye Abonnementer

Ionity introducerer også to nye abonnementer, der gør det endnu billigere at lade:

  1. Passport Motion: Dette abonnement er ideelt for dem, der sjældent lader på farten, men alligevel ønsker at spare penge, når de gør. For 45 kroner om måneden (31,50 kroner den første måned) kan brugere lade for 2,80 kroner per kilowatt-time.

  2. Passport Power: Dette abonnement er designet til dem, der ofte lader på lynladere uden for hjemmet. For 90 kroner om måneden (59 kroner den første måned) kan man lade for blot 2,20 kroner per kilowatt-time.

Bindingsperioden for begge abonnementer er kun en måned, hvilket gør det let at spare penge ved at udnytte introduktionspriserne, hvis man planlægger en længere rejse.

Foto: Shutterstock

Prisnedsættelser i Hele Europa

De reducerede priser gælder ikke kun i Danmark, men også i mange andre europæiske lande.

Dette gør det lettere og mere økonomisk for elbilsejere at rejse på tværs af grænserne i Europa denne sommer.

Ionitys prisnedsættelser og nye abonnementer er en del af deres bestræbelser på at fremme brugen af elbiler og støtte overgangen til en grønnere fremtid.

Med disse nye initiativer sætter Ionity sig i spidsen for at gøre elektrisk mobilitet mere tilgængelig og attraktiv for bilister i hele Europa.

Så hvis du planlægger en sommerferie med din elbil, kan du nu nyde godt af de lavere ladepriser og de nye fleksible abonnementer, som Ionity tilbyder.