Samsung med stor lancering: Få målt din sundhed med ekstrem præcision mens du er på farten

Skrevet af Christian Pedersen

2 uger siden

|

29/04/2024
Foto: Shutterstuck
Foto: Shutterstuck
Samsung vil efter sigende lancere et helt nyt produkt, der gør det muligt at få målt forskellige sundhedstal med ekstrem præcision, mens du er på farten.

Mest læste i dag

Samsung løfter nu sløret for deres nye lancering.

Det nye Samsung Galaxy produkt er i stand til at måle sundheden på dig, mens du er på farten.

Det nye produkt kaldes en Galaxy Ring

Hvad er en Galaxy Ring?

Galaxy Ring markerer Samsungs første dyk ned i verdenen af smarte ringe, en produktkategori, der indtil nu har set begrænset succes på markedet.

Denne lille enhed er designet til at fungere som et alternativ til traditionelle smartwatches, pakket med avancerede sundheds- og træningsfunktioner.

"Galaxy Ring skal ses som et alternativ til et smartwatch," nævnes det fra kilder tæt på lanceringen.

Udover Galaxy Ring forventes en række andre spændende produkter at blive præsenteret, herunder de nyeste iterationer af Galaxy Z Fold6 og Galaxy Z Flip6, samt den nye Galaxy Watch 7 og et sæt Galaxy Buds-øretelefoner.

AI-teknologi vil også spille en central rolle i præsentationerne, hvilket understreger Samsungs fokus på at integrere kunstig intelligens i deres enheder.

Samsung står over for en betydelig udfordring i markedet efter et skuffende 2023, men forventer en stærk start på 2024 med et forventet overskud på hele 900 procent i første kvartal.

Denne optimisme er drivkraften bag virksomhedens ambitiøse produktudgivelser.

Interessen for smarte ringe intensiveres yderligere, da konkurrenten Apple også siges at have en lignende enhed på tegnebrættet.

"Det er uden tvivl vigtigt for Samsung at være først," påpeger en industrianalytiker. Den kommende event i Paris lover ikke blot at være en showcase af nye teknologier men også en kritisk milepæl for Samsung i deres bestræbelser på at genopfinde sig selv og deres produkttilbud.

Det skriver mobilsiden.dk