Nu lover Sonos stort comeback

Christian Pedersen

2 dage siden

|

03/10/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Sonos har erkendt sine fejl og vil nu forbedre alle disse ting.

Mest læste i dag

Efter en turbulent periode, hvor Sonos har kæmpet med betydelige problemer, især i forbindelse med en mislykket app-lancering, ser det ud til, at firmaet nu er klar til at genvinde kundernes tillid.

I en nylig video fremlægger administrerende direktør Patrick Spence en ambitiøs plan for at sikre bedre kvalitet og brugeroplevelser fremover.

Sonos erkender deres fejl og forpligter sig til syv nøglepunkter, der skal forbedre både produktudviklingen og kundeplejen.

Kundeoplevelse i fokus

Et af de centrale løfter fra Sonos er, at de fremover vil sætte strengere kvalitetskrav allerede fra starten af produktudviklingen.

Produkter vil ikke blive lanceret, før de har gennemgået omfattende test og lever op til de høje standarder, som kunderne forventer. Det skriver Itavisen.

Øget fokus på testning

For at undgå tidligere fejl vil Sonos udvide deres beta-testprogram til at inkludere flere kunder og forskellige opsætninger.

Dette vil sikre, at potentielle problemer bliver opdaget og løst, inden produkterne når markedet.

De vil desuden rulle fremtidige opdateringer ud gradvist, så kunderne kan tilpasse sig ændringerne og give feedback.

Forlænget garanti og forbedret support

Som en del af deres indsats for at genoprette tilliden vil Sonos forlænge garantiperioden for deres hjemmehøjtalere med et ekstra år.

Samtidig lover de fortsatte forbedringer af deres app med hyppige opdateringer for at sikre en stabil og problemfri brugeroplevelse.

Med disse tiltag håber Sonos at genvinde både kundernes og investorernes tillid og cementere deres position som en af de førende spillere inden for lydteknologi.