Handelsbetingelser

1. Adgang til websitet

Vi gør vort bedste for at sikre uafbrudt adgang til websitet, og at der ikke sker fejl under transmissionerne. Dette kan vi dog ikke garantere på grund af internettets beskaffenhed. Din adgang til websitet kan til tider være afbrudt eller begrænset på grund af reparation, vedligeholdelse eller introduktion af nye faciliteter eller tjenester. Vi forsøger at begrænse hyppigheden og varigheden af dette.

2. Tilladelse til at få adgang til websitet

T-R-E-N-D giver tilladelse til begrænset adgang og personlig brug af websitet. Denne tilladelse giver dig ikke adgang til at hente (bortset fra almindelige cache-funktioner) eller ændre websitet eller dele af websitet uden forudgående skriftligt samtykke fra TREND. Tilladelsen omfatter ikke videresalg eller kommerciel brug af dette website eller dets indhold, herunder indsamling eller brug af varelister, beskrivelser eller priser, afledt brug af dette website eller dets indhold, hentning eller kopiering af kontoinformation til fordel for andre butiksindehavere eller brug af datamining, robotter eller lignende dataindsamlingsværktøjer. Dette website eller dele heraf må ikke gengives, duplikeres, kopieres, sælges, videresælges eller på anden måde bruges til nogen form for kommercielt brug uden vores forudgående skriftlige samtykke.Du må ikke anvende frames-teknik til at skjule handelsmærker, logoer eller anden ejendomsinformation (herunder billeder, tekst, side-layout, eller information) fra T-R-E-N-D uden vort forudgående skriftlige samtykke. Du må ikke anvende metatags eller anden "skjult tekst" med T-R-E-N-D firmanavn, varenavne eller varemærker. Al uretmæssig brug ophæver enhver tilladelse eller licens til brug af websitet, som er givet af T-R-E-N-D. Du må ikke bruge et logo eller varemærke eller anden varemærkebeskyttet grafik eller varemærke der vises på websitet som en del af et link uden vort forudgående skriftlige samtykke.

3. Din adfærd

Du må ikke bruge websitet på en sådan måde, at det kan medføre afbrydelse, beskadigelse eller forringelse af eller adgang til websitet.
Du må ikke bruge websitet:
- til svigagtige formål eller i forbindelse med en kriminel handling eller andre ulovlige aktiviteter
- til at sende, bruge eller genbruge materialer, som er ulovlige, anstødelige, uanstændige, ærekrænkende, frastødende eller truende, - som bryder ophavsret, varemærker, fortrolige oplysninger og andre rettigheder, eller som på anden vis er skadelig for tredjepart eller er forkastelige, - som består af eller indeholder software-virus, politisk agitation, kommercielle henvendelser, kædebreve, massemails eller spam
- til at frembringe gener, ulemper eller unødvendig ængstelse.

4. Ophavsret, juridisk erklæring og databaserettigheder

Hele websitets indhold og kompilering af indholdet som f.eks. tekst, grafik, logoer, ikoner, billeder og software tilhører T-R-E-N-D eller deres indholdsleverandører og er beskyttet af europæiske og internationale ophavsrettigheder og love om databaserettigheder.
Al software, der anvendes på websitet, tilhører TREND eller vores softwareleverandører og er beskyttet af europæiske og internationale love om ophavsret.Du må ikke udtrække og/eller genbruge dele af websitets indhold uden T-R-E-N-D forudgående skriftlige samtykke. Du må i særdeleshed ikke gøre brug af datamining, robotter eller lignende dataindsamlings- og udtrækningsværktøjer (hverken én eller flere gange) med det formål at anvende væsentlige dele af websitet. Endvidere må du ikke oprette og/eller udgive din egen database, som indeholder væsentlige dele af websitet (f.eks. vore priser eller varelister). Der anvendes logstatistik til optimering af siden. Se endvidere den juridiske erklæring nedenfor.

5. Returpolitik

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag pakken modtages. Hvis du ønsker pengene retur, skal varen returneres i original emballage, og fremstå, som da du modtog den. Du skal selv afholde omkostninger til returneringen. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen (ekskl. den fulde porto) til din konto inden for få dage.

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du ønsker at bytte en vare, skal denne returneres i original emballage, og fremstå, som da du modtog den. Du skal selv afholde omkostninger til returneringen og fremsendelse af de nye varer. Så snart vi har modtaget og behandlet returnering, indsætter vi købsbeløbet (ekskl. den fulde porto). Beløbet betales kun tilbage til den konto, der er anvendt ved bestillingen. Den/de nye varer skal bestilles på vores webshop.

 

Trend
Lygten 2L 2400
København NV

Al retur og reklamation skal sendes med GLS

6. Reklamationsret

Jf. lovgivning har du reklamationsret i 2 år (mulighed for reparation, ombytning eller pengene tilbage). Hvis du ønsker at gøre brug af denne ret, så kontakt os på kundeservice@trend.dk. Hvis du vil gøre brug af reklamationsretten,  skal du udfylde returformularen og sende varen til:

Trend
Lygten 2L 2400
København NV

Al retur og reklamation skal sendes med GLS

I forbindelse med reklamation så kontakt venligst kundeservice på kundeservice@trend.dk. Kundeservice vil hjælpe dig med behandling af reklamationen, så du kommer igennem processen hurtigst muligt.

7. Priser

Alle priser er angivet inkl. moms og afgifter. Priser er dagspriser og opdateres løbende.

8. Betaling

Vi accepterer følgende betalingsmetoder: Kreditkortbetaling med Dankort, VISA/Dankort, MasterCard, Maestro, eller JCB.
Alle betalinger foregår via en sikker SSL-krypteret forbindelse hos ePay.

9. Ændringer af tjenester eller tillæg til betingelserne

Vi forbeholder os ret til når som helst at udføre ændringer af vores website, forretningspolitikker og disse betingelser. Din anvendelse af websitet og dine ordrer er underlagt de politikker og betingelser, som er gældende, når du anvender websitet, eller når du bestiller varer fra os, medmindre loven kræver en ændring af disse politikker og betingelser (i så fald vil disse ændringer også gælde for dine tidligere bestillinger). Hvis nogle af disse betingelser er ugyldige eller af den ene eller anden årsag er uden retskraft, vil pågældende betingelse udskilles fra betingelserne og vil dermed ikke have indflydelse på gyldigheden og gennemførligheden af de øvrige betingelser.

10. Hændelser, som vi ikke har kontrol over

T-R-E-N-D kan ikke holdes ansvarlige for forsinkelser eller manglende overholdelse af vore forpligtelser i henhold til disse betingelser, hvis forsinkelsen eller den manglende overholdelse skyldes en hændelse, vi ikke har kontrol over. Denne betingelse har ingen indflydelse på dine lovbefalede rettigheder.

11. Ansvarsbegrænsning

Hvis du ikke overholder disse betingelser, og vi ikke foretager os noget af den årsag, har vi stadig ret til at gøre brug af vores rettigheder i andre tilfælde, hvor du overtræder disse betingelser.

12. Lovvalg og værneting

Din anvendelse af websitet, ethvert køb du foretager på websitet og disse betingelser er underlagt dansk lov og bliver vurderet som at have været foretaget i Danmark. Du accepterer, lige som vi accepterer, at være underlagt de danske domstoles ikke-eksklusive værneting. Ved Dankorttransaktioner gælder dansk lov. Disse betingelser har ingen indflydelse på dine lovbefalede rettigheder.