Pels

Er du på udkig efter en ny pels? En pels kan sætte et helt utrolig smukt præg i kvindens garderobe. Ofte er pels også forbundet med en utrolig høj pris. Her hos Trend Accessories har vi samlet det flotteste faux fur, som let kan måle sig med pels i allerhøjeste kvalitet - når man kigger på design og detaljer. Her på siden kan du finde vores flotte udvalg af pelsjakker, hvor du både kan finde pelsjakker og pelsveste.  

Faux fur

Faux fur er en betegnelse for falsk pels, hvilket for nogle måske lyder af dårlig kvalitet. Vi mener det modsatte. Denne type pels skåner nemlig miljøet, klimaet og dyrevelfærdet, hvilket vi hos Trend mener er utrolig afgørende. Det betyder, at du kan anvende din pels med god samvittighed. Samtidig får du en meget slidstærk pels, der kan holde i rigtig lang tid. 


Faux pels er af de grunde blevet meget populært på global plan og særligt her i Danmark. Det er i den grad en af de nyeste modetrends herhjemme, særligt også med henblik på det store fokus der er på klima, miljøet og bæredygtighed i dagens Danmark. Vi har et fælles ansvar for at sikre bedre og større bæredygtighed, hvilket forøges med en faux pels frem for en ægte pels. Flere af de allerstørste tøjproducenter er således også gået ind i kampen mod ægte pels og har produceret faux pels i massevis. 

Nyt sortiment af faux fur hos Trend.dk

Hos Trend, vil vi også bidrage til bedre bæredygtighed og bedre vilkår til dyrene. Derfor tilbyder vi også udelukkende faux fur. Vores udvalg af faux pelse er helt nyt, hvor du, på nuværende tidspunkt, kan vælge imellem tre forskellige pelsjakker- og veste. Det er et helt nyt tiltag hos Trend, hvor vi løbende vil få mange flere produkter. Vores udvalg passer til alle personligheder og forskellige styles, hvor du også får en pels til en meget overkommelig pris. Prislejet følger naturligvis det overordnede niveau her på Trend.dk. Vi ønsker dig rigtig god shopping - kontakt os endelig, hvis I har spørgsmål til vores pelsjakker.

Filtrer efter

Price
200 DKK 2500 DKK
Farve
vis mere... less
Detaljer
vis mere... less