Jakker

Her finder du vores udvalg af jakker

Er du på udkig efter en ny flot efterårsjakke eller en fin vinterjakke til de kolde måneder? Find din næste skindjakke eller pelsjakke til her på siden. Trend.dk tilbyder fashionable jakker til teenagere og kvinder i overkommelige priser. Vores moderne og sofistikerede designs er lavet i høj kvalitet. Uanset hvilket look du er på udkig efter, kan Trend hjælpe dig med at finde en jakke, der passer til de fleste begivenheder. Trend.dk har alt fra blazere, sommerjakker, jakker i imiteret skind, ruskindslook, faux fur mm. 

Jakkernes betydning 

Jakken er et uundværlig stykke tøj, som både er af stor betydning funktionelt men også med til at skabe det endelig look til alle slags begivenheder og mindeværdige arrangementer. Jakker er en meget vigtig del af beklædningen, da det er det yderste lag som bruges dagligt året rundt. Jakken giver derved meget personlighed, og har stor betydning for det endelig look for mange kvinder. Jakken kan fremhæve ens style og fremtoning. På den måde kan du i høj grad blive rigtig glad for en flot jakke som kan bruges til uendelig anledninger.

I dag har de forskellige jakketyper også fået en meget afslappet betydning i kvindernes klædeskabe. En skindjakke kan både anvendes til et råt bikerlook men kan også bruges til en fin kjole med stiletter for at skabe ens helt egen personlige stil.  Jakken er derved et stykke tøj, der nu bliver anvendt ved både store begivenheder og højtider, men også til en langt mere afslappet type beklædning. Der findes både uformelle og formelle jakker som kan kombineres i hverdagen, på job og fest uden at der nødvendigvis ligger et symbol eller en større betydning bag. Jakken er et perfekt item til at skabe dit helt eget unikke look. Her på siden kan du både finde simple og lækre jakker, der passer til mange begivenheder. 

Suppler din jakke

Når det er bidende koldt udenfor, kan det være svært at holde på varmen. Så kan du supplere din jakke med vores lækre huer og handsker.
Kombiner også vores imiterede skindjakker med vores faux fur veste for at opnå et perfekt efterårslook.

Filtrer efter

Price
99 DKK 1800 DKK
Farve
vis mere... less
Detaljer
vis mere... less