Tøj

Er du på udkig efter nyt tøj? Så er du kommet til det rigtige sted! TREND Accessories er enhver kvindes yndlingsforretning med et prisniveau, hvor alle kvinder kan være med. Vi følger, som navnet også antyder, de nyeste trends og den nyeste mode direkte fra catwalken. Trend.dk tilbyder enhver tøjkollektion, som klæder dig bedst muligt på. Med tøj fra TREND Accessories kan du reformere din garderobe med friske tekstiler direkte fra den nye sæson. Uanset hvilken stil du holder af. 

Løs tøj-dilemmaet med Trend.dk 

Det kan være svært at overskue, hvad man skal have på, og hvilket tøj der passer til anledningen. Det problem mener vi, at vi kan imødekomme. Vi dækker alt fra et basic outfit til det helt fine arrangement. Vores brede sortiment sikrer nemlig dig, at du aldrig behøver at bekymre dig om, at du ikke har noget tøj at tage på. 

Vi følger naturligvis de nyeste trends inden for tøj til kvinder, hvor du kan vælge fra flere end 10 forskellige kategorier. Her kan du eksempelvis se vores populære og billige kjoler eller vores pelsjakker.

Gode priser på tøj hos Trend.dk - bliv en del af vores loyalitetsprogram

Vi holder priserne på vores tøj så langt nede som muligt. Derudover bliver du en del af vores loyalitetsprogram, hver gang du handler på Trend.dk. Vi elsker gode tilbud lige så meget som vores kunder, og derfor har vi oprettet et loyalitetsprogram, hvor du automatisk optjener point på Trend.dk, hver gang du handler her. De point du optjener, kan du senere bruge på alle items her på siden. 

Hurtig fragt og fleksibel retur og ombytning

Vi tilbyder fri fragt på alle ordrer over 399kr., og derudover får du et gratis returlabel med tilbage, hvis du ønsker at returnere eller bytte det tøj, du modtog. Vi hjælper gerne til med størrelser og andre spørgsmål, inden du skal til at bestille! Du kan kontakte os på 48 62 22 14 eller kundeservice@trend.dk.

Filtrer efter

Kategorier
vis mere... less
Price
49 DKK 2500 DKK
Sko størrelse
vis mere... less
Farve
vis mere... less
Detaljer
vis mere... less