Make up

Beauty kommer indefra, men hvorfor ikke hjælpe den på vej? Den rigtige makeup kan få skønheden frem i os alle. Du kan bruge den til at fremhæve dine gode ansigtstræk og til at skjule de sider, du er mindre glad for. Uanset om du går efter det naturlige hverdagslook, eller om du skal på date.

Det kan give dig farve i kinderne og skjule sorte rande underøjnene på en dårlig dag, så du ser livlig og frisk ud igen, og du kan lægge en sensationel sminke til om aftenen, hvor du f.eks. med spektakulære smokey eyes og kunstige vipper retter opmærksomheden mod dig selv og dine fortrin.

Hos TREND finder du alle de redskaber inden for makeup, der skal til for at vedligeholde og understrege dit udseende. Se sortimentet af øjenskygger, foundations, pensler, svampe, børster, pincetter, sakse, vippebukkere, øjenbrynssakse, hårbånd, pensler, kunstige øjenvipper, lipgloss og meget mere inden for kosmetik.

Med andre ord finder du alt til læberne, øjnene og huden her.

Du kan også gå på opdagelse i TREND's øvrige menuer, hvor du finder mange andre lækre og helt uundværlige accessories til din garderobe.

 

Filtrer efter

Kategorier
vis mere... less
Price
19 DKK 136 DKK