Tasker

Tasker i forskellige størrelser og til forskellige formål er et must for enhver pige. De har nemlig et væld af funktioner at skulle udfylde:

Rent praktisk skal de være opbevaringssted for dine ting. Det kan være makeup, mobiltelefon og pung på daten, eller det kan være skiftesko og en ekstra trøje, når du er til heldagsarrangement.

Rent visuelt er en taske en oplagt mulighed til at udtrykke eller understrege din personlige stil, og det kan være prikken over i’et til ethvert outfit.

Tasker til enhver lejlighed

Hos TREND finder du tasker til alle lejligheder: Vi har store og små tasker, clutches, sleeves, skuldertasker, rygsække, sportstasker, bæltetasker, håndtasker, computer- og iPad-tasker, shoppers, weekendtasker, tasker til mobiltelefon og … You name it … Der er tasker til alle kvinder til alle anledninger på ugen, måneden og året. Ligegyldigt om du ønsker en stor og rummelig taske eller en lille og let taske - er du i stand til at vælge lige præcis det, der opfylder dit behov, her på Trend.dk. Eftersom at kvinder i alle aldre elsker tasker, har vi utallige designs og styles. Vi har billigere tasker, der passer til alder og det professionelle behov for alle kvinder - hvor yngre kvinder måske har brug for en taske, der kan bruges både på og udenfor arbejde eller skole. 

Tasker i enhver stil og farve

Vores tasker fås med sten, nitter, frynser, lommer, mønstre, dyreprint og i en masse forskellige farver. Det er nemt og sjovt at vælge imellem vores diverse styles og farver, i forhold til hvilket humør du er i! Vores ønske er, at vores udvalg kan gøre det let for dig, når du skal tilrettelægge din dag, og hvad der er behov for, du har med i løbet af dagen. Det mener vi, at vores brede sortiment kan! Se vores udvalg og bliv inspireret til din næste, billige taske. 

Du kan også gå på opdagelse i TREND's øvrige menuer, hvor du finder mange andre lækre og helt uundværlige accessories til din garderobe. 

Filtrer efter

Price
49 DKK 500 DKK
Farve
vis mere... less