Negle

Hos TREND kan du få alt det, der skal til for at få de smukkeste negle. Det gælder alt fra neglelak i alle regnbuens farver til alle mulige slags manicureprodukter og -tilbehør og redskaber til neglepleje.

Når det kommer til neglene, kan du slippe dit indre barn løs og få lov til at lege med farver, glimmer, figurer og meget mere. Her kan du rigtigt udfolde dig og udtrykke din personlighed og stil. Det er sjovt, og det er kun fantasien, der sætter grænserne.

Det er lige meget, om du er til kunstige negle, acrylic, gele, glimmer, negledekorationer og stickers, eller om du er til det naturlige look med afdæmpede farver. Hos TREND finder du remedierne til det hele!

Vi har redskaber til at ordne neglebånd, sakse, klippere, neglefile, neglekit, klistermærker, neglepynt, handsker, pensler, tipper i forskellige farver, pumper, dispensere, stempler, skrabere, stempelplader, neglefolie, neglelim, negleovne, slibere, skabeloner, labels, rensevæske og neglelakfjerner, manicuresæt, neglelamper og selvfølgelig neglelak i mange farvenuancer.

Du kan også gå på opdagelse i TREND's øvrige menuer, hvor du finder mange andre lækre og helt uundværlige accessories til din garderobe.

Filtrer efter

Kategorier
vis mere... less
Price
19 DKK 20 DKK
Farve
vis mere... less