Støvler

Er du på udkig efter et par støvler? Støvler er drønpraktiske, når vejret foreskriver det, men de kan også være en fantastisk måde at peppe dit outfit op på. Vi mener, at støvlerne hurtigt kan tilføre en masse til dit look - og derudover holder de fødderne lune og varme. Dine støvler skal kunne tage alt, dagen byder på. Fyld din garderobe op med støvler, der passer til afslappede dage på kontoret, tilbagelænede weekend arrangementer og mere formelle begivenheder. 

Ankelstøvler

Korte støvler er tidsløse og meget alsidige. Med ankelstøvlerne kan du hoppe direkte fra arbejde i byen. Se eksempelvis vores korte, sorte chelsea støvler som passer helt perfekt til netop dét - og som let kan rengøres efter brug. 

Støvler til formelle og pænere arrangementer 

Sig farvel til de kedelige enkeltfarvede støvler, og investér i nogle særlige støvler som skaber mere festlighed og mere kant. Det forstår vi her hos TREND. Derfor har vi eksempelvis støvler med både similisten, nitter og frynser.

Støvler til alle begivenheder

Hos TREND finder du støvletter, lange støvler, korte støvler, vinterstøvler, plateaustøvler, gummistøvler, støvler med snøre, støvler med spænder, støvler med kilehæl og mere til. Som du måske har fornemmet, har vi alle tænkelige former for støvler i mange forskellige farver og med print. 

Vores fødder skal have komfort og luksus, da de åbenlyst bruges til at transportere os rundt hver dag. Vores støvler er meget alsidige og behagelige, som gør, at du roligt kan bruge dem en hel masse. For at få dem til at holde længere, bør du blot pleje og vaske dem regelmæssigt, således at de også fastholder det flotte look! 

Vi håber, at du finde det eller de rigtige par støvler her hos TREND. Du skal endelig ikke tøve med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores udvalg eller andet. 

Du kan også gå på opdagelse i TRENDs øvrige menuer, hvor du finder mange andre lækre og helt uundværlige accessories til din garderobe. 

Filtrer efter

Kategorier
vis mere... less
Price
49 DKK 700 DKK
Sko størrelse
vis mere... less
Farve
vis mere... less