Højhælede

Stiletter giver dig højde og flotte stænger. Når du træder i et par flotte stiletter bliver du attraktiv – og mon ikke at der bliver kigget ekstra efter dig på gaden? Måske får du et piiift?

Du kan bruge stiletter til fest, stiletter til arbejde og stiletter til fritid. Du kan træde ind i rollen som alt fra businesswoman med styr på tingene til en lækkermås, som er festens højdepunkt!

 

Du finder dine ønskede stiletter og højhælede sko til enhver situation her på siden. Gå på opdagelse nu.

 

Til fest

Er du en af de mange kvinder der elsker at gå i stiletter til fest? Eller elsker er måske så meget sagt – det kan jo give ømme fødder. Men, hvad gør man ikke for at være ekstra mums?  Rigtig mange vælger at købe stiletter til fest her på siden.

 

Med nitter

Mange køber stiletter med nitter i øjeblikket. Det er virkelig blevet et must have. Hvis du vil købe stiletter med nitter så find dem her på trend.dk – Du skriver blot ”stilletter med nitter” i søgefeltet – så dukker de op i søgeresultatet.

 

Billige stiletter

Stiletter behøver ikke at koste en herregård. Her på siden finder du mange billige stiletter i god kvalitet. Slå dig løs og find dine stiletter nu. Du finder også højhælede støvler.

Filtrer efter

Price
100 DKK 350 DKK
Sko størrelse
vis mere... less