Hår accessories

Hos TREND finder du alt i accessories til håret. Vi har et stort udvalg af hårspænder, hårbånd, hårelastikker, hårpynt, extensions, kunstigt hår både langt og hårknolde, valke eller donuts, hårnåle, spiraler, pandebånd, hårbøjler, klips og meget mere.

Med disse produkter kan du sætte og pynte dit hår, helt som du har lyst. Med en valk eller kunstig hårknold kan du få det til at se ud som om, dit hår er tykt som en løvemanke, når det er sat op i knold, og med extensions til løst hår, vil dit hår se fyldigere ud, end du nogensinde har prøvet før.

Du kan også vælge at pynte sin frisure med fine hårspiraler eller spænder med perler og anden pynt, ligesom du kan holde enhver hårstyle på plads med hårnåle, pandebånd og hårspænder.

Und dig selv at se de mange forskellige muligheder, der kan give inspiration til, hvordan du skal sætte dit hår, uanset om du skal til fest, eller du bare ønsker at sætte håret anderledes til hverdag.

Du kan også gå på opdagelse i TREND's øvrige menuer, hvor du finder mange andre lækre og helt uundværlige accessories til din garderobe.

Filtrer efter

Kategorier
vis mere... less
Price
14 DKK 80 DKK
Farve
vis mere... less