Punge

Er du på udkig efter den perfekte pung? Her på siden finder du et bredt udvalg af punge til dine kontanter til den store tegnebog eller pung. Der er, i alle vores punge, fordelingsrum til alle dine plastikkort og måske endda plads til din smartphone.

Hvad passer til din stil? Glat, sofistikeret og kompakt? Lys, tung og flashy? Eller afhænger det af din dag, destination og planer? Uanset hvilken type kvinde du er, har vi samlet en række punge til kvinder, der passer til enhver stil og hverdagens look og humør. Punge kan være lige så vigtige som tasker og andet tilbehør, når det kommer til at udtrykke sin unikke stil. 

Punge eller clutches? 

Hvis du skal ud med veninderne eller på date, er det ikke nødvendigvis sagen at slæbe hele din håndtaske med. En pung eller clutch kan rumme det allermest nødvendige såsom dine betalingskort, mobiltelefon og lipgloss, og så er den lige til at have med i hånden eller under armen.

Har du alligevel hånd- eller skuldertasken med, behøver din pung ikke at kunne rumme så meget – så er det mere et spørgsmål om at opbevare og kunne finde frem dine penge og kort i tasken.

Punge og clutches til ethvert behov

TREND har punge og clutches i alle størrelser, farver og udformninger. Se det store udvalg!

Vi vil hjælpe dig med at lade dig skinne i alle mulige aspekter. Derfor har vi både kortholdere til dine kreditkort, som er en minimalistisk løsning. Omvendt har vi også større punge med god plas til kort, kontanter og din smartphone. Undersøg de enkelte løsninger og vær velovervejet inden du skal vælge din næste pung! Overvej hvad behovet for pungen skal være og vælg derfra en størrelse og stil, der passer til. Hvis du har svært ved at beslutte dig, kan du eksempelvis tage to forskellige punge og bytte lidt rundt, alt efter hvad du skal. Hvis du har fået en pung hjem, der alligevel ikke helt opfylder dit behov, er det heldigvis nemt at ombytte din pung eller returnere varen! Dette sker helt kvit og frit. 

Du kan også gå på opdagelse i TREND's øvrige menuer, hvor du finder mange andre lækre og helt uundværlige accessories til din garderobe. 

Vi håber, at du vil nyde din nye pung og tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Filtrer efter

Price
49 DKK 200 DKK
Farve
vis mere... less