Accessories

Accessories er det lille ekstra pift – prikken over i’et – som fuldender dit outfit.
Det kan f.eks. være et tørklæde, som skaber farvevariation, eller som matcher dit bælte og dermed skaber den røde tråd.

Udover at pifte din garderobe op, kan accessories også være en praktisk hjælp i hverdagen. Du kan f.eks. omdanne dit arbejdstøj til at passe til bytur og fest ved at tilsætte det rigtige tilbehør, og du kan finde accessories, der passer til skiftende vejr:
Alt efter sæsonen kan det være solbriller, hat eller tørklæder til sommerferien, som både skærmer for solen og skaber et lækkert udtryk, og til vinter og efterår kan det være handsker, huer, halstørklæder m.m., som både beskytter mod kulden, samtidig med at det pifter det ofte kedelige vintertøj op.

Du kan med andre ord ikke undvære accessories i forskellige varianter, og TREND har et bredt og moderigtigt sortiment med alt fra leggins og strømper til keyhangers og bandanaer, som du kan finde under menuen ”Accessories”. Her kan du i ro og mag, gå på opdagelse i vores vareudvalg af hovedtørklæder, huer, hatte, bandaner og anden hovedbeklædning, bælter, handsker og vanter, ponchoer, halstørklæder, tørklæder, strømper, leggings, keyhangers, nøglesnore, solbriller og meget mere.

Du kan også gå på opdagelse i TREND's øvrige menuer, hvor du finder mange andre lækre og helt uundværlige accessories til din garderobe.

Filtrer efter

Kategorier
vis mere... less
Price
1 DKK 250 DKK
Farve
vis mere... less